Als u ruimte nodig heeft

Bent u freelancer, zelfstandig ondernemer of werkt u veel vanuit huis aan de keukentafel? Dan is een tuinkantoor wellicht ook voor u dť oplossing. Wanneer u kiest voor een houten bijgebouw, kiest u voor een prettige werkplek en kiest u ervoor om niet dagelijks te hoeven slepen met uw laptop, papierwinkel en telefoon.


Als licht en lucht belangrijk zijn

Het gebruikscomfort van een ruimte wordt grotendeels bepaald door eigenschappen als een beheersbaar binnenklimaat, de hoeveelheid licht en de omvang van de ruimte. Tijdens het ontwerpen en realiseren van het door u gekozen bijgebouw staan uw wensen met betrekking tot de ruimte centraal. Daardoor ontstaat er een unieke ruimte met een geheel eigen sfeer.

Alle bijgebouwen worden vervaardigd uit natuurlijke materialen. De gebruikte hout soorten zijn afkomstig uit duurzaam beheerde productiebossen. Het isolatiemateriaal waar onze voorkeur naar uitgaat is Isovlas, een materiaal op basis van vlas dat garant staat voor een comfortabel leefklimaat. Isovlas Bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend omdat het van natuurlijke vlasvezels is gemaakt.


Desgewenst leveren wij sleutel klaar op

Wij bouwen bij voorkeur met Hollandse materialen

Houten vakantiehuis en tuinkantoor

Houten vakantiehuis en tuinkantoor

Hollands theehuis word tuinkantoor

Hollands theehuis word tuinkantoor en gastenverblijf