Werkwijze

Heeft u een idee over hoe uw houten bijgebouw eruit moet zien en kent u de gewenste afmetingen? Heeft u wel een idee maar nog geen concrete gegevens en wilt u vrijblijvend advies? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen en staan wij u graag te woord.

Samen maken wij een eerste schets en vertalen wij uw ideeën naar een praktisch ontwerp. Dit is tevens het uitgangspunt voor een richtprijs. Vervolgens gaan wij in gesprek voor het aanscherpen van uw wensen met betrekking tot de vormgeving, uitvoering en materiaalkeuze. Op basis hiervan brengen wij een definitieve offerte uit. Wanneer u het schetsontwerp en de offerte heeft goedgekeurd gaan wij aan het werk. Indien het nodig is om een bouwvergunning aan te vragen, maken wij ook de bouwtekeningen die nodig zijn voor deze aanvraag. Voorafgaand aan de start van de bouw stellen wij een planning op. De gemiddelde oplevertijd van een houten bijgebouw bedraagt 4 tot 8 weken, afhankelijk van grootte en de gekozen afwerking.


Transparant en eerlijk

Wij nemen het volledige risico voor het bouwen. Voor meerwerk is altijd uw handtekening nodig. U weet dus zeker dat u niet nog allerlei extra kosten moet betalen: prijs is prijs. We zijn eerlijk over waar we goed in zijn, en waarin minder. Waar nodig besteden we het werk uit aan deskundige partners waar wij al jarenlang goede ervaringen mee hebben. Zo kunnen wij uw project sleutelklaar en zorgeloos opleveren.

Lange levensduur

Laat u een houtskeletbouw tuinhuis bouwen door ons, dan kan je zeker zijn van een kwalitatief  bijgebouw die lang meegaat. Hout is namelijk niet minder duurzaam dan andere bouwmaterialen, integendeel. Zo werd recent nog het oudste huis van Amsterdam ontdekt, dat dateert uit de 15de eeuw en een houten bouwstructuur bleek te hebben


Houten coaching ruimte in de tuin

Houten coaching ruimte in de tuin

Maatwerk design bijgebouw

Passend maatwerk bijgebouw in de hoek van de tuin, levert veel gebruiksgemak op

Hollands design tuinhuis

geisoleerd tuinkantoor Amsterdamse school, met klassieke materialen

Maatwerk houten tuinhuis

Design tuinhuis van Hollandse materialen